Logo begravningsbyrå Huhta & Finne
Logo begravningsbyrå Huhta & Finne

Begravningsbyrå Huhta & Finne

I sorgens stund går vi med dig.

Begravningsbyrå Huhta & Finne

Att ta farväl av en anhörig är en omvälvande process. Vi vill ge dig stöd i den stund då varje beslut kan kännas tungt.

Med helhetslösningar som passar din situation skapar vi tillsammans en fin och minnesvärd begravning.

Vårt kontor är öppet vardagar kl. 9–16:30 eller enligt tidsbokning. Vi betjänar även via telefon utöver dessa tider, sju dagar i veckan. Välkommen att kontakta oss och boka in ett inledande möte.

Begravningstjänster

Från Begravningsbyrå Huhta & Finne får du allt det du behöver för ett personligt och minnesvärt avskedstagande. Låt oss ta hand om stort som smått eller just de delar som passar din situation bäst.

Vi erbjuder tjänster som berör kistor och urnor, gravstenar, boupptäckning, blommor, gravering av minnesplattor, askspridning till havs samt catering, servering och det praktiska verkställandet kring minnesstunden.

Vad ska jag göra när en anhörig gått bort?

Bra att veta

Att begrava en anhörig kan på många sätt kännas överväldigande. Vi vill göra det praktiska genomförandet så smidigt som möjligt för dig. I begravningsguiden har vi sammanfattat de viktigaste sakerna att känna till i detta skede.

Om oss

Begravningsbyrå Huhta & Finne
– heltäckande tjänster i Vasa med omnejd.

Begravningsbyrå Huhta & Finne är en personlig och trygg begravningsbyrå i centrum av Vasa. Sedan 1983 har vi varit en synlig del av Vasa centrum men framom allt en uppskattad del i våra kunders sorgeprocess och avskedstagande av anhöriga.